Ako ozdobiť koláč alebo tortu pomocou záclony?

Keď konečne vytvoríme naše sladké majstrovské dielo, povestnou čerešničkou na torte je jeho finálna výzdoba. Sladký krém, marcipán, šľahačka, čerstvé ovocie či dokonca lupienky kvetov. Čo by ste však povedali na to, keby vám na vytvorenie krásnej dekorácie stačil len obyčajný práškový cukor a kúsok starej záclony? Pozrite sa, ako na to!

Stačí jednoducho vziať čistý kúsok záclony a položiť ho na koláč.

Next, I placed a thick piece of lace on top of the cake.

Potom vrch koláča posypeme cez sitko práškovým cukrom.

Then gently tapped the sugar over the lace.

 

Záclonu z torty opatrne zložíme.

I sifted until the lace and cake was completely covered with powdered sugar.

Efektná sladká výzdoba je hotová.

Then I quickly pulled the lace off.

The result is a gorgeous cake that looks like it’s decorated with edible lace.

zdroj: littlethings

Dnes najobľúbenejšie