Tieto halušky milujem, sú jemné, lahodné a nám chutia viac, ako tie klasické zo zemiakov. Skúste sami a uvidíte.
Potrebujeme:
1 ks stredne veľká cuketa
6 lyžíc múka hladká alebo polohrubá (prípadne podľa potreby a veľkosti cukety)
1 ks vajce
vegeta bez glutamanu
soľ
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Postup:
Nastrúhame cuketu. Pridame vajíčko, soľ a vegetu a zmiešame. Pridáme múku podľa toho, aby nám vznikla primerane hustá hmota na halušky. Nahádžeme do vriacej vody, povaríme a precedíme. Podávame k mäsku, s dusenou kapustou alebo smotanou.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)