Medvedí cesnak sa objavuje vždy začiatkom jari a vychutnávať si ho môžeme len necelé dva mesiace. Pripravte si si z neho túto vynikajúcu chuťovku.
Potrebujeme:
400 g rozvaľkaného cesta na pizzu
250 g syra
1 zväzok medvedieho cesnaku
100 g roztopeného masla
Postup:
Cesto nakrájame na štvorčeky a do každého štvorčeka vložíme kúsok syra a trochu nakrájaného medvedieho cesnaku. Zabalíme vyformujeme tvar guľôčky. Formu na pečenie vymastíme rozpusteným maslom. Do formy vložíme guličky, ktoré potrieme rozpusteným maslom.
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme pri teplote 200 stupňov približne 20-22 minút.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)