Výborné bravčové rezne, dopredu marinované – mäsko je mäkučké, jemné a rezne omnoho lepšie strávite.
Možno ich poznáte aj pod názvom Berlínske rezne.
Tajomstvo ich chuti spočíva v bezkonkurenčnej marináde.
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Potrebujeme:
Bravčové rezne
Na marinádu:
Lyžicu horčice
Lyžicu chrenu
Soľ
Na trojobal:
múku
vajce
strúhanku
Olej na vyprážanie
Príloha:
Zemiaková kaša
Varené zemiaky
Opekané zemiaky
Grilovaná zelenina
Šalát z čerstvej zeleniny
Postup:
Rezne si naklepeme ako zvyčajne z oboch strán a posolíme.
Na marinádu si zmiešame si chren s horčicou.
Každý rezeň potrieme touto zmesou.
Necháme v chladničke odstáť cez noc (tak nám mäsko krásne zmäkne).
Táto marináda spôsobí, že mäsko nielen krásne zmäkne, ale bude omnoho jednoduchšie ho strávite.
Pred vyprážaním obalíme ako zvyčajne.
Vypražíme a necháme osušiť na papierovom obrúsku.
Podávame so zemiakmi a zeleninou.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)