Táto dobrota je rýchla a výborná ešte aj na tretí deň, pokiaľ ju dáme do chladničky. Krémová vrstva vo vnútri robí z obyčajného koláčika dezert podobný zákusku. My ju voláme bublanina bez cesta.
Potrebujeme:
Cesto:
3 hrnčeky polohrubá múka
1 hrnček cukor
1 ks hera
1 balíček prášku do pečiva
Náplň:
2 balíčky tvarohu
1 hrnček mlieka
1 hrnček cukru
1 balíček vanilkového cukru
2 ks vajcia
Ďalej:
ovocie podľa chuti
Postup:
Zo surovín na cesto zmiešame akúsi posýpku a polovicu jej nasypeme na vymastený vysypaný plech. Nalejeme tvarohovú náplň, posypeme ovocím (výborný je ananás, marhule, jahody, černice …) a nasypeme druhú polovicu cesta. Upečieme dozlatista vo vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov. Upečený koláčik som nestihla odfotiť, hneď zmizol! :-)
Prajeme vám dobrú chuť! :-)