Výborný tip na perfektný obed pre celú famíliu.
Potrebujeme:
mäso (jedno aké, plátky, kúsky ..)
troška oleja
1/2 téglika kremžskej horčice
2 veľké cibule
1 strúčik palička cesnaku,
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
soľ a korenie
Plátky slaninky
Domáce lečo
Postup:
Plátky mäsa zľahka naklepeme, zľahka osolíme, okoreníme a zalejeme horčicou zmiešanou s trochou oleja. Pridáme aj nakráajnú cibuľku, cesnak a necháme takto naložené cez noc.
Na druhý deň mäso sprudka opečieme na panvici a uložíme na plech. Na každý kúsok navrstvíme zvyšnú marinádu, lečo a plátok slaninky. Podlejeme a pečieme pri teplote 180 stupňov zakryté alobalom asi 30 minút a následne necháme otvorené zapiecť.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
Evka C.