Výborné bravčové rezne, dopredu marinované – mäsko je mäkučké, jemné a rezne omnoho lepšie strávite. Možno ich poznáte aj pod názvom Berlínske rezne. Tajomstvo ich chuti spočíva v bezkonkurenčnej marináde.
Potrebujeme:
Bravčové rezne
Na marinádu:
Lyžicu horčice
Lyžicu chrenu
Soľ
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Na trojobal:
Múku, vajce a strúhanku
Olej na vyprážanie
Postup:
Rezne si naklepeme ako zvyčajne z oboch strán a posolíme. Na marinádu si zmiešame si chren s horčicou – každý rezeň potrieme touto zmesou a necháme v chladničke odstáť cez noc (tak nám mäsko krásne zmäkne). Táto marináda spôsobí, že mäsko nielen krásne zmäkne, ale bude omnoho jednoduchšie ho strávite.
Pred vyprážaním obalíme ako zvyčajne, vypražíme a necháme osušiť na papierovom obrúsku.
Podávame so zemiakmi a zeleninou.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)