Výborný koláčik bude hviezdou celej jahodovej sezóny. nemusíte miešať žiadne cesto, stačí len nasypať na plech, pridať náplň a dáte piecť – to je všetko!
Potrebujeme:
3 hrnčeky polohrubej múky,
1 hrnček cukru,
1 prášok do pečiva,
1 bal. škoricového cukru,
1 Palmarin alebo maslo
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Plnka:
2 mäkké tvarohy,
2 vajcia,
1 hrnček cukru – prípadne menej,
1 vanilkový cukor,
jahody ( čerstvé, alebo jahodový kompót )
Postup:
Do misky dáme múku, cukor, pridáme prášok do pečiva, škoricu a dobre premiešame.Tvaroh zmiešame s vajíčkami, s cukrom a s vanilkovým cukrom. Tvaroh zmiešame s vajíčkami, s cukrom a s vanilkovým cukrom.
Polovicou Palmarínu si vymastíme plech a nasypeme polovicu sypkej zmesi.
Nalejeme tvarohovú plnku a rozotrieme. Pridáme nakrájané jahody. Nasypeme druhú polovicu sypkej zmesi a navrch poukladáme na plátky nakrájanú druhú polovicu Palmarínu. Pečieme približne 40 minút. Poprášime práškovým cukrom a môžeme podávať.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)