5-minútový domáci krém Raffaello: Manžel ochutnal a vyhlásil, že lepší krém v živote nejedol – tá jemná chuť dostane každého!

Recept, ktorý by ste si rozhodne mali zapísať. Tento vynikajúci krém sa totiž hodí do mnohých nepečených ale aj pečených dezertov a vaše torty a zákusky dotiahne do absolútnej dokonalosti!

Potrebujeme:

70 g strúhaného kokosu

400 g kondenzovaného mlieka

200 g masla

200 g bielej čokolády

Postup:

Čokoládu s maslom rozpustíme v mikrovlnke. Zmes necháme chvíľu vychladiť a následne pridáme kondenzované mlieko – dôkladne premiešame. Potom do krému pridáme kokos a opäť dôkladne premiešame.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Hotový krém preložíme do uzatvárateľnej nádoby a vložíme do chladničky na 3-4 hodiny stuhnúť.

Krém je vynikajúci aj na zdobenie vašich sladkých pochúťok.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Zdroj: vk