Chutná príloha alebo skvelá večera pre celú rodinu. Užite si sobotný večer v spoločnosti výborného jedla.
Potrebujeme:
Zemiaky (cca 2 zemiaky na osobu)
Slaninu nakrájanú na plátky
Korenie na pečené zemiaky
Štipku soli
Postup:
Zemiaky ošúpeme, umyjeme a nakrájame na štvrtinky. Zemiaky preložíme do misky a ochutíme korením a soľou. Každý kúsok potom zabalíme do slaninky (môžeme upevniť dreveným špáradlom) a preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Plech so zemiakmi vložíme do vyhriatej rúry a pečieme pri teplote 200 stupňov 30-35 minút.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
zdroj: coolinarika