Nech som sa snažila akokoľvek, povrch toastov potierala maslom, alebo som dokonca namastila povrch toastovača, takmer vždy sa niečo pripálilo a prilepilo na povrch pevnosťou sekundového lepidla. Drhnutie povrchu si časom vyberie svoju daň a ak ho používate tak často ako ja, ľahko poškrabete povrch a potom to už ide doslova dole kopcom a stroj môžete o chvíľku vyhodiť. Keď teraz viem, ako jednoducho som si mohla ušetriť námahu a aj môj predchádzajúci toastovač, musím sa pousmiať. Inak už netoastujem a odporúčam to každému!
V čom je to kúzlo?
V obyčajnom papieri na pečenie – áno, čítate správne. Stačí, ak do vnútra toastovača vložíte kúsok papiera tak, aby sa pečivo vôbec povrchu nedotýkalo. Jednoducho zatvorte a pripravte ako zvyčajne – jediný rozdiel je ten, že musíte nechať piecť trochu dlhšie, aby sa pečivko zapieklo dochrumkava. Potom stačí vybrať aj s papierom a ľaľa – žiaden roztočený syr, pripálené zvyška a toastovač je stále ako nový!
Marika. V