Kuraciu pečienku som nikdy veľmi nemusela. Odkedy som však vyskúšala tento recept, patrí medzi moje najobľúbenejšie jedlá. Navyše, príprava tohto pokrmu je neuveriteľne rýchla.
Potrebujeme:
500 g kuracej pečienky
300 g čerstvých šampiňónov
300 g slaninky nakrájanej na kocky
150 – 200 ml bieleho vína
1 cibuľu
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Soľ, korenie, majoránka
100 g masla
Postup:
Na panvici rozpustíme maslo a opražíme sprudka kuraciu pečienku. Pridáme nakrájané huby, slaninku a panvicu prikryjeme pokrievkou. Dusíme približne 5 minút. Potom pridáme víno, korenie a majoránku. Tesne pred koncom pridáme soľ, premiešame a môžeme podávať posypané čerstvou petrženovou vňaťou.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
zdroj: ketkes