Vynikajúca kombinácia chutí, vďaka ktorému bude mať výsledok – pečené alebo grilované mäso skutočne jedinečnú chuť. Používam ju na grilované, pečené, ale aj vyprážané mäso. Navyše, jej príprava je extrémne jednoduchá!
Potrebujeme:
200 ml rastlinného oleja
3 strúčiky cesnaku
2 lyžice celozrnnej horčice
2 lyžice plnotučnej horčice
1 lyžicu medu
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
1 lyžičku sušeného tymiánu
1 lyžičku sušeného oregana
Čerstvú petržlenovú vňať nakrájanú nadrobno
½ lyžičky soli
¼ lyžičky čierneho mletého korenia
1-2 lyžičky citrónovej šťavy
Postup:
Všetky prísady zmiešame, pridáme mäso a necháme marinovať niekoľko hodín – ideálne celú noc pred prípravou.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
zdroj: food