Všetci zisťovali, čo som urobila s tuhým BRAVČOVÝM mäsom, že sa rozpadá na jazyku: Len ho naklepte a dajte do tejto CESNAKOVEJ zmesi, rozdiel v chuti ohromný!

[mashshare]

Vynikajúci obed v minútkovej úprave.

 

 

Aj tuhé bravčové karé sa bude len rozpadať na jazyku.

Poradím vám, ako na to!

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Potrebujeme:

 

 

600 g bravčové karé

300 ml mlieko

100 g hladká múka

4 ks cesnakové strúčiky

100 g mletá paprika

podľa chuti soľ

podľa chuti korenie

olej

Na ozdobenie:

 

 

petržlenová vňať nakrájaná nadrobno

Príloha:

opekané zemiaky

Postup:

Mäso si nakrájame na plátky.

 

 

Pod fóliou naklepeme.

Ochutíme trochou soli a korením.

 

 

Do samostatnej misky si nalejeme mlieko.

Do mlieka pridáme pretlačené strúčiky cesnaku.

 

 

Pridáme soľ a papriku.

Dobre premiešame.

Rezne namočíme do zmesi.

 

 

Odložíme takto do chladničky do druhého dňa.

Na druhý deń si nachystáme panvicu.

Zahrejeme na nej olej.

 

 

Rezne vyberieme v dostatočnom predstihu z chladničky a opekáme z oboch strán dozlatista.

Ide o minútkovú úpravu, takže obed máte hotový takmer okamžite.

 

 

Už len príloha a môžete podávať.

Mäsko je fantasticky jemné a lahodné.

 

 

Na tanieri zvyknem ešte ozdobiť petržlenovou vňaťou.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

 

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: unsplash
Foto: pixabay
[mashshare]

Najlepšie recepty na dnes