Vynikajúca domáca nátierka na štýl obľúbeného tataráku. Hoci neobsahuje ani gram mäsa, chutí skvele a najlepšie je s cesnakovou hriankou alebo čerstvým kúskom domáceho pečiva.
Potrebujeme:
250 g najemno strúhaného syra
1 cibuľu nasekanej najemno
1-2 lyžice horčice
1-2 lyžice kečupu (ja používam sladký, ale môžete zvoliť aj ostrý)
2 lyžice majonézy
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Worchesterskú omáčku
Sladkú papriku
Soľ a korenie podľa chuti
Postup:
Všetky prísady zmiešame v miske. Podľa chuti môžete pridať viac alebo menej kečupu a horčice, najlepšie je priebežne ochutnávať. Pomazánku podávame s cesnakovou hriankou alebo čerstvým pečivom. Vynikajúca je aj ako dip k domácim krekrom.