Fantastický krémeš na studeno podľa. Inšpiráciu na tento zákusok som našla na youtube a upravila som si ho podľa mojich predstáv.
Nič sa nepečenie a dokonca ani nevarí.
Hneď môžete ochutnávať.
Potrebujeme:
Základ:
2 balenia gaštanového pyré
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
25 dkg rozdrvených sušienok
rum alebo rumová aróma (podľa chuti)
15 dkg práškového cukru
Na krém:
9 dl mlieka
3 balenia prášku z vanilkového pudingu bez varenia
250 g masla a práškový cukor podľa chuti
Okrem toho:
rumové mlieko na namáčanie
šľahačka
Postup:
Všetky prísady na základ dobre zmiešame (ak je hmota príliš tuhá, pridáme aj pár kvapiek mlieka) a roztlačíme na dno plechu na pečenie vystlaného papierom alebo fóliou.
Gaštanová hmota (základ) sa rovnomerne roztlačí na dno plechu na pečenie.
Z pudingových práškov a mlieka vyšľaháme puding.
Následne doň postupne všľaháme aj maslo, ktoré sme si vopred našľahali s práškovým cukrom.
Na gaštanovú hmotu aplikujeme pudingový krém.
V miske si vyšľaháme smotanu na šľahanie – môžete do nej pridať aj stužovač.
Navrch rozotrieme vyšľahanú šľahačku.
Uhladíme a dáme vychaldiť.
Pred podávaním môžeme ľubovolne dozdobiť.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)