plny-hrniec_transparent_negativ.png

15-minútové jogurtové bochníky: Nepotrebujete ani droždie, stačí len zamiešať, dať na plech a upiecť!

Chuť tohto jednoduchého pečiva vás ohromí. Jednoduchý recept, ktorý v čase karantény vyvážite zlatom!

Chuť tohto jednoduchého pečiva vás ohromí. Jednoduchý recept, ktorý v čase karantény vyvážite zlatom!

Potrebujeme:

200 ml jogurtu

200 g hladkej múky

50 g kukuričnej múky

2 ČL soli

1/2 ČL jedlej sódy

Postup:

Všetky ingrediencie zmiešajte najprv lyžičkou a potom rukou. Preložte na pomúčenú pracovnú dosku, cesto rozdeľte na 6 guľôčok a preložte na plech pokrytý papierom na pečenie.

Vložte do predhriatej rúry a pečte asi 10 minút pri 200 stupňoch. Vyberte a nechajte mierne vychladnúť.

Prajeme dobrú chuť!

Zdroj: www.najbolji-recepti.com

Najlepšie recepty na dnes