Fantastický recept na domácu pizzu bez kysnutia, ktorej nikto neodolá!
Potrebujeme:
250 g hladkej múky (preosiatej)
6 lyžíc olivového oleja
1/2 vrecka prášku do pečiva
štipka soli
1,5 dcl vody
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Postup:
Do misky napsypeme múku a ostatné sypké prísady – premiešame. Pridáme tekuté prísady a začneme vypracovávať cesto. Keď je cesto jednotné, jednoducho ho ponaťahujeme na pripravený plech – môžete použiť okrúhly plech na pizzu, alebo klasický plech (treba vymazať olejom).
Teraz stačí pizzu obložiť podľa vlastného želania a dať piecť do vyhriatej rúry na 220 ° C asi na 15 minút.
To je všetko, dobrú chuť! :-)