Tieto kocky z ovsených vločiek sú rovnako chutné ako zdravé: U nás doma ich musím piecť každý týždeň!

[mashshare]

Je úžasné, že maškrtiť sa dá už aj zdravo. A už dávno neplatí, že čo je zdravé je menej chutné. Tento zdravý koláčik je toho dôkazom, pretože je extrémne chutný a prudko návykový.

 <b>Składniki:</b> <br>180 g płatków owsianych <br>60 g rodzynek <br>75 g migd

Potrebujeme:

180 g ovsených vločiek

60 g hrozienok

75 g mandlí

20 g strúhaného kokosu

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

2 g soli

120 g arašidového masla

80 g medu

30 g kokosového oleja

5 g vanilkovej arómy

Čokoládová poleva:

30 g kakaa

80 g medu

30 g rozpusteného kokosového oleja

2,5 g vanilkovej arómy

Postup:

1. Vymažte si formu na pečenie s rozmermi 20 cm x 20 cm a potom ju obložte papierom na pečenie tak, aby okraje vyčnievali z formy. Týmto spôsobom bude ľahšie cesto neskôr vytiahnuť. Ovsené vločky, mandle, hrozienka a soľ pomeľte, aby vytvorili homogénnu hmotu.

 <b>Przygotowanie:</b> <br> <br><b>1.</b>Lekko natłuścić formę o wymiarach 20 c

2. Roztopte arašidové maslo, med a kokosový olej v malom hrnci na miernom ohni, až kým sa všetky zložky nespoja. Odstavte zo sporáku a pridajte vanilkovú arómu.

 <b>2.</b>Masło orzechowe, miód oraz olej kokosowy roztopić w małym rondelku na m

3. Pridajte zmes k mletým ovseným vločkám a dôkladne premiešajte.

 <b>3.</b>Mieszankę dodać do zmielonych płatków owsianych i dokładnie wymieszać.

4. Dajte do formy a hmotu rozotrite vlhkou lyžicou, aby bol povrch hladký.

 <b>4.</b>Wyłożyć całość do formy, rozprowadzając masę wilgotną łyżką, aby powier

5. Na prípravu čokoládovej polevy potrebujete zmiešať med, kakao, rozpustený kokosový olej a vanilkovú príchuť.

 <b>5.</b>Aby przygotować polewę czekoladową, należy połączyć miód, kakao, rozpus

6. Polevu vylejte a rozotrite na cesto.

 <b>6.</b>Wylać na ciasto.

7. Dajte vychladiť najmenej na 2 hodiny do chladničky. Je to skvelý zákusok bez výčitiek svedomia!

 <b>7.</b>Schłodzić przynajmniej 2 godziny w lodówce. Ciasto najlepiej zawsze trz

[mashshare]

Najlepšie recepty na dnes