Špeciálna pochúťka z mletého mäsa s výbornou oblohou na spôsob pizze: Za túto pochúťku vás budú doma nosiť na rukách!

Perfektná alternatíva k mastným vyprážaným fašírkam, alebo guličkám z mletého mäsa. Skúste fantastickú pizzu z mletého mäsa a výbornej oblohy. Je naozaj fantastická. 
[mashshare]

Perfektná alternatíva k mastným vyprážaným fašírkam, alebo guličkám z mletého mäsa. Skúste fantastickú pizzu z mletého mäsa a výbornej oblohy. Je naozaj fantastická.

Potrebujeme:

600 g Mleté mäso – ja som dala mix hovädzie a bravčové

5 lyžíc strúhaného syra

5 lyžíc strúhanky

2 vajcia

2 lyžice syra ricotta alebo jemného tvarohu

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

1 strúčik cesnaku

Bazalku

Soľ a korenie

Mlieko podľa chuti a potreby

Na vrch:

Mozzarella 250 g

50 g salámy

100 g šunky

Paradajkovú omáčku

Postup:

Mäso, vajcia, syr a strúhanku zmiešajte. Ak chcete, pridajte si aj ricottu, cesto bude jemnejšie.

Potom pridajte cesnak, nasekanú bazalku, soľ a korenie.

Nakoniec pridajte trochu mlieka, kým nebude cesto mäkké a tvárne.

Zapnite rúru na 200 ° C.

Panvicu s priemerom 25 cm (vhodnú do rúry) vymastite a naneste na ňu rukami mäsovú zmes. Na mäsovú zmes naneste paradajkovú omáčku, plátky salámy a šunky.

Lúpané paradajky rozdrvte a rozkrájajte na sekanú dužinu, potom ochutte lyžičkou oleja, soli, korenia a oregana.

Posypte nahrubo nastrúhanou mozzrellou. Pri teplote 200 stupňov pečieme asi 20 minút. Vyskúšajte, či je už mäso hotové. Ja zvyknem dávať na prvých 10 minút pečenia na vrch panvice alobal. Dá sa však piecť aj odkryté.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: blog.giallozafferano.it

[mashshare]

Najlepšie recepty na dnes