plny-hrniec_transparent_negativ.png

10-minútové falošné Šuhajdy – fantastické: Tento recept stíhate aj na poslednú chvíľu, klasiku už na sviatky ani nerobím!

Vynikajúce a rýchle falošné šuhajdy. Výborné, ak ste v zhone, alebo máte doma niekoho alergického na orechy. Klasika je síce klasika, ale tento recept sa rozhodne tiež oplatí vyskúšať!

Vynikajúce a rýchle falošné šuhajdy.

 

 

Výborné, ak ste v zhone, alebo máte doma niekoho alergického na orechy.

Klasika je síce klasika, ale tento recept sa rozhodne tiež oplatí vyskúšať!

Potrebujeme:

250 g masla

 

 

2 lyžice kakaa

150 g čokolády

100 g práškového cukru

5 lyžíc smotany na šľahanie

Na ozdobu:

cukrárske zdobenie

 

Anna Turzova

 

orech

lentilky

kokos

Postup:

Príprava je naozaj bleskurýchla, stíhate aj v zhone.

 

 

Do hrnca s hrubším dnom si dáme čokoládu.

Pridáme aj smotanu, kakao a cukor.

Všetko spolu dáme na plameň.

 

 

Zahrievame a rozmiešavame.

Hmota by nemala vrieť.

Po kúskoch pridávame maslo.

 

 

Stále miešame.

Takto povaríme asi 8 minút.

Následne len vylejeme do košíčkov a necháme dobre stuhnúť v chladničke.

 

 

Ozdobiť ich môžeme orieškom, lentilkou alebo zdobením.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pexels

Najlepšie recepty na dnes