plny-hrniec_transparent_negativ.png

„Pán“ bravčový rezeň: Namiesto vyprážania ho dajte na plech, je výborný a má neporovnateľne menej kalórií!

Kuchyňa bez zápachu od vyprážaného oleja a rezne, ktoré sú chrumkavé na povrchu a šťavnaté vo vnútri. Sú výborné a nie sú nasiaknuté olejom, navyše, namiesto vystávania nad panvicou, všetky rezne pripravíte naraz, bez práce.

Kuchyňa bez zápachu od vyprážaného oleja a rezne, ktoré sú chrumkavé na povrchu a šťavnaté vo vnútri. Sú výborné a nie sú nasiaknuté olejom, navyše, namiesto vystávania nad panvicou, všetky rezne pripravíte naraz, bez práce.

Potrebujeme:

5 ks bravčového karé

Hladkú múku

Vajce

Domácu strúhanku

Soľ

Trochu oleja

Postup:

Mäso umyjeme, osušíme a zľahka naklepeme. Ochutíme soľou a korením. Obalíme ako zvyčajne – múka, rozšľahané vajíčko a strúhanka. Rezne preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a zľahka potrieme olejom.

Vložíme do vyhriatej rúry a a pri teplote 180-200 stupňov pečieme, kým rezne na povrchu nie sú upečené dozlatista. V asi polovici pečenia obrátime a potrieme aj z druhej strany.

Podávame s prílohou ako klasické rezne.

Najlepšie recepty na dnes