Kuchyňa bez zápachu od vyprážaného oleja a rezne, ktoré sú chrumkavé na povrchu a šťavnaté vo vnútri. Sú výborné a nie sú nasiaknuté olejom, navyše, namiesto vystávania nad panvicou, všetky rezne pripravíte naraz, bez práce.
Potrebujeme:
5 ks bravčového karé
Hladkú múku
Vajce
Domácu strúhanku
Soľ
Trochu oleja
Postup:
Mäso umyjeme, osušíme a zľahka naklepeme. Ochutíme soľou a korením. Obalíme ako zvyčajne – múka, rozšľahané vajíčko a strúhanka. Rezne preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a zľahka potrieme olejom.
Vložíme do vyhriatej rúry a a pri teplote 180-200 stupňov pečieme, kým rezne na povrchu nie sú upečené dozlatista. V asi polovici pečenia obrátime a potrieme aj z druhej strany.
Podávame s prílohou ako klasické rezne.