Recept, ktorý by ste si rozhodne mali zapísať. Tento vynikajúci krém sa totiž hodí do mnohých nepečených ale aj pečených dezertov a vaše torty a zákusky dotiahne do absolútnej dokonalosti!
Potrebujeme:
70 g strúhaného kokosu
400 g kondenzovaného mlieka
200 g masla
200 g bielej čokolády
Postup:
Čokoládu s maslom rozpustíme vo vodnom kúpeli. Zmes necháme chvíľu vychladiť a následne pridáme kondenzované mlieko – dôkladne premiešame. Potom do krému pridáme kokos a opäť dôkladne premiešame.
Hotový krém preložíme do uzatvárateľnej nádoby a vložíme do chladničky na 3-4 hodiny stuhnúť.
Krém je vynikajúci aj na zdobenie vašich sladkých pochúťok.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
Zdroj: vk