plny-hrniec_transparent_negativ.png

Keď budete nabudúce robiť chlebík vo vajíčku, skúste toto vylepšenie: Nie je to o nič zložitejšie, výsledok je však neporovnateľný!

Výborný nápad na večeru z obyčajného staršieho chlebíka. Nejde však o obyčajný chlebík vo vajíčku na aký ste zvyknutí. Vyskúšajte malé vylepšenie a uvidíte, že zachutí aj tým členom rodiny, ktorý nad obyčajným chlebíkom ohŕňajú nos. :-)

Výborný nápad na večeru z obyčajného staršieho chlebíka. Nejde však o obyčajný chlebík vo vajíčku na aký ste zvyknutí. Vyskúšajte malé vylepšenie a uvidíte, že zachutí aj tým členom rodiny, ktorý nad obyčajným chlebíkom ohŕňajú nos. :-)

Potrebujeme (na dve porcie):

4 krajce staršieho chlebíka

Kyslú smotanu

2-3 strúčiky cesnaku

1-2 lyžičky horčice

2 vajíčka

2 plátky syra

2 plátky salámy

Soľ a čierne korenie

Strúhaný syr

Postup:

Vajcia ušľaháme so smotanou, horčicou, pretlačeným cesnakom, soľou a korením. Cestíčko by malo byť hustejšie. Pripravíme si plech, ktorý zľahka vymastíme.

Dva krajce chleba obalíme vo vaječnej zmesi a uložíme na plech vedľa seba. Na plátky uložíme šunku a syr a prikryjeme druhým krajcom obaleného chlebíka. Prelejeme zvyšným cestíčkom a posypeme syrom.

Vložíme do rúry vyhriatej na 190 stupňov a pečieme, kým nie je chlebík z jednej strany zlatistý. Potom obrátime a necháme zapiecť aj z druhej strany.

Prajeme vám dobrú chuť!:-)

Najlepšie recepty na dnes