Vynikajúca úprava alebo vylepšenie klasických kuracích rezňov. Ak ste im už teraz nemohli odolať, pripravte sa skutočné nebíčko v papuľke!
Potrebujeme (na 4 porcie):
4 ks kuracích rezňov zo stehna (vykostené kúsky bez kože)
4 strúčiky cesnaku
1 lyžicu rastlinného oleja
Bravčovú masť na vyprážanie
Na trojobal:
Hladkú múku
Strúhanku
Soľ
2 vajcia
Postup:
Kuracie mäso očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou. Nakrájame na menšie kúsky – jednotlivé rezne.
Cesnak ošúpeme, pretlačíme a vmasírujeme do kuracieho mäska. Pokvapkáme olejom a necháme marinovať v chladničke niekoľko hodín – ideálne celú noc.
Mäso potom vyberieme a obalíme v klasickom trojobale – múka, osolené vajíčka, strúhanka. Vyprážame na bravčovej masti z oboch strán dozlatista.
Prajeme vám dobrú chuť!