plny-hrniec_transparent_negativ.png

Bez miešania, bez varenia a nerozteká sa: Absolútne najlepší „Hrk-hrk“ krém, perfektný na leto!

Tento krém v lete pripravujem veľmi často. Žiadne varenie, pečenie, len párkrát zatriasť a šup do pohárov, alebo na korpus či obyčajné detské piškóty. Tento krém je vynikajúci do rôznych dezertov, ale môžete si na ňom pochutnávať aj len tak.

Tento krém v lete pripravujem veľmi často. Žiadne varenie, pečenie, len párkrát zatriasť a šup do pohárov, alebo na korpus či obyčajné detské piškóty. Tento krém je vynikajúci do rôznych dezertov, ale môžete si na ňom pochutnávať aj len tak.

Potrebujeme:

1 tégliky smotany na šľahanie (spolu 750 ml)

2 konzervy mandarínkového kompótu (ovocie aj šťavu)

2 pudingy bez varenia Créme Olé

Postup:

Do dózy, ktorá je dobre uzatvárateľnej dózy nalejeme smotanu, pridáme mandarinkové kompóty aj so šťavou (ovocie môžeme nakrájať na drobnejšie). Prisypeme aj pudingy. Zavrieme a trasieme asi 1-2 minúty, kým náv nevznikne hustá hmota.

Hmotu navrstvíme na korpus, alebo navrstvíme do pohárov, či na maslové sušienky, alebo piškóty (ako nepečenú tortu). Vložíme do chladničky a môžeme si pochutnávať.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Najlepšie recepty na dnes